5 Simple Statements About çanakkale prefabrik ev Explained

Wiki Article

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin betonu bile atmamanız gerekiyor.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Günümüzdeki yüksek maliyetli betonarme evlerin yanı sıra uygun fiyatları ile bütçenizi koruyor ve aynı zamanda da hayalinizdeki eve sahip olmanıza imkan sağlıyor. Aynı zamanda depreme karşı dayanıklı olması da tercih edilme oranını arttırmaktadır.

Genellikle ünitelerin duvarları arasında ek bir yalıtıma gerek yoktur ancak daha soğuk iklimlerde bir termal bariyer oluşturmak için duvar dikmeleri ile çatı ya da tavan kirişleri arasında ekstra yalıtım katmanları eklemek gerekebilir. Evin tek katlı veya dubleks olması izolasyon ihtiyaçlarını değiştirmez.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde prefabrik ev modelleri hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod tekirdağ prefabrik ev hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

çanakkale prefabrik ev modelleri Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her kırklareli prefabrik ev fiyatları yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri Web olarak görebilmek diğer yapılarda bu net olarak görülememektedir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin kırklareli prefabrik ev çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Report this wiki page